Na začátek školního roku připravil největší tuzemský virtuální mobilní operátor SAZKAmobil výhodné akce, které jsou ideální například pro rodiče, kteří svým dětem kupují první mobil. Pokud jim do konce října aktivují SIM kartu za 99 korun, rovnou dostanou kredit v hodnotě 150 korun. Jako odměnu mají nově k simce ještě možnost nákupu až tří zvýhodněných 5 GB datových balíčků. A to není vše. Zároveň s tím SAZKAmobil prodlužuje letní slevy na výhodné datové balíčky. Jejich benefitem je i to, že zákazníkům po vyčerpání dat připojení nikdo nevypne, pouze se zpomalí.
SIM karta s úvodním kreditem 150 Kč za 99 Kč a 3krát 5 GB dat po 100 Kč
Od září si mohou zákazníci pořídit SIM kartu SAZKAmobilu s úvodním kreditem v hodnotě 150 korun jen za 99 Kč. Jako odměnu navíc si mohou nově pořídit až tři zvýhodněné 5 GB datové balíčky, každý za 100 korun. Akce platí do 31. října 2023.

Předplacená karta jako ideální řešení pro rodiče
Předplacená karta je oblíbeným řešením mnoha zákazníků. Často ji využívají i pro své děti, které se teprve učí s telefonem zacházet. Díky dobíjení kreditu tak mají útratu plně pod kontrolou a předejdou nečekaným překvapením při vyúčtování nebo blokování čísla v případě ztráty mobilu,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Jak získat výhodnou nabídku
SIM kartu SAZKAmobilu za zvýhodněnou cenu lze zakoupit v e-shopu operátora na www.sazkamobil.cz,
ve vybraných prodejnách nebo na Zákaznické lince, která je k dispozici zdarma 24/7. K nové předplacence operátor ve stejném období přidává jako odměnu také tři 5 GB zvýhodněné datové balíčky, každý pouze za 100 korun. K jejich aktivaci je nutné zaslat SMS v podobě „A6“ na 8866.

5G bez příplatku
Kromě toho SAZKAmobil prodlužuje slevy na datové balíčky 2 GB, 5 GB, 10 GB, a 50 GB z letní slevové akce. Ty obsahují i 5G připojení bez příplatku. Po vyčerpání datového balíčku data nevypíná, ale pouze zpomalí.

SAZKAmobil začal poskytovat služby svým zákazníkům již 18. února 2014. Vsadil na spojení se značkou s dlouholetou tradicí a rozsáhlou sítí poboček, příznivé ceny volání i mobilních dat a také na propojení s číselnou loterií SAZKAmobil šance. A sázka se vyplatila – dnes je SAZKAmobil největším nezávislým virtuálním mobilním operátorem v České republice.

Bližší informace k akcím na www.sazkamobil.cz